working class live
5 december 2019

Working Class Live 2020: schrijf je NU in!

Ben je jong? En Brussels? Maak je muziek, alleen of in een band?

Win een unieke kans om als opener te spelen op ons 1 Meifeest 2020!

De wedstrijd “Working Class Live” wordt georganiseerd door de Brusselse ABVV-Jongeren, en is er voor muzikanten en groepen (amateur, semiprofessioneel of professioneel) uit Brussel die een actueel genre beoefenen zoals rock, hip-hop, elektro, pop, world, enzovoort.

Behalve een concertavond wil Working Class Live ook jonge Brusselse artiesten ondersteunen en solidair zijn met jongeren, studenten en jonge werknemers en werklozen.

Net zoals Gustav Brass Band vorig jaar, Indigo Mango & The Kameleons in 2017 of nog Chicos Y Mendez in 2014, speelt de winnende muzikant of groep het openingsconcert van het 1 Mei-Feest 2020. Daarbovenop krijgt de winnaar nog eens 1000 € cadeau!

Concreet verloopt de selectie in twee ronden: uit alle inzendingen worden intern drie halve finalisten geselecteerd. Die treden op tijdens de concertavond in de AB Club op 12 maart 2020. Daar kiezen onze jury én het publiek de finalist die het openingsconcert van het 1 Meifeest zal spelen.

1 mei, de Dag van de Arbeid is dé afspraak van alle linkse progressisten! Een geëngageerd feest voor alle werknemers met als doel banden te creëren tussen alle progressieve krachten van Brussel. Meteen ook de gelegenheid voor ABVV-Brussel om zijn engagement voor een rechtvaardige en zorgzame samenleving opnieuw klaar en duidelijk te stellen.

En niet onbelangrijk: de toegang tot de concertavond van donderdag 12/03 in de AB is volledig gratis, net als het 1 Meifeest zelf!

Aarzel niet! Schrijf je in voor 31 januari 2020 op de website : http://www.workingclasslive.be/nl