21 mei 2017

Win de terugbetaling van een minitrip naar het “Musée de l’Homme”

In het kader van de gemeenschappelijke vakbondscampagne Racism Game Over kunnen de lezers van DE NIEUWE WERKER meedoen aan de wedstrijd die het ABVV-Brussel organiseert. Win de terugbetaling van een minitrip naar het “Musée de l’Homme” in Parijs voor de nieuwe tentoonstelling “NOUS ET LES AUTRES, DES PRÉJUGÉS AU RACISME (Wij en de anderen, van vooroordeel tot racisme) (5 x 2 reizen ter waarde van 170 euro: zie het wedstrijdreglement*).

Op de snijlijn van antropologie, biologie, sociologie en geschiedenis, vormt de expo “WIJ EN DE ANDEREN, VAN VOOROORDEEL TOT RACISME” een traject dat gebaseerd is op onderzoek in de mens- en maatschappijwetenschappen. De expo stelt iedereen in staat te begrijpen hoe en waarom dergelijke fenomenen op een bepaald moment de kop opsteken in de geschiedenis van een samenleving. De expo reikt handvaten aan en stimuleert ideeën om sluimerende vooroordelen te ontmantelen.

De winnaars van de wedstrijd reizen naar Parijs met een persoon naar keuze, en krijgen de toegangstickets tot de expo en het “Musée de l’Homme” tussen 1 en 25 juni 2017 volledig terugbetaald, maar ook de Thalys-reis (Tickup-systeem, zie reglement*), de metrotickets en een lichte lunch (in de Lichtstad blijf je niet op je honger zitten!).

Hoe deelnemen? 2 dingen:

  1. Een e-mail. Stuur jouw gegevens per mail (naam, voornaam, adres, postcode, stad, e-mailadres en gsm-nummer) naar infobrussel@abvv.be, met als onderwerp: “Wedstrijd Racism Game Over – Expo Parijs” met in de tekst van de mail “Ik wil deelnemen aan de wedstrijd en ik stem in met de voorwaarden en het reglement van de wedstrijd ABVV-Brussel – Expo in Parijs: WIJ EN DE ANDEREN, VAN VOOROORDEEL TOT RACISME”.
  2. Een “like” en een “share” op Facebook. Like&share onze Facebookpagina tussen maandag 22 mei om 12u en maandag 29 mei 2017 om 16u.

Vijf deelnemers worden uitgeloot (op 30 mei) die elk 2 plaatsen winnen. De winnaars zullen vanaf dinsdagnamiddag 30 mei per e-mail verwittigd worden.

 

*Het wedstrijdreglement kan je hier raadplegen: AOR-Wij en de anderen – Wedstrijd Reglement

 

Met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Staatssecretaris voor Gelijke kansen