1 september 2021

[Uitnodiging] Najaarsaftrap CEPAG Brussel – Commonspoly en Kapital, geëngageerde gezelschapsspelen

Nadat we onze militante activiteiten twee seizoenen lang on hold moesten zetten door je-weet-wel-wat, nodigt CEPAG Brussel je uit voor de heropeningsavond op woensdag 15 september vanaf 17u30 in DK, in de Denemarkenstraat 70b in Sint-Gillis.

We gaan zoetjesaan van start met een avond waar je het spel Kapital (een militant spel gerealiseerd door het duo Pinçon-Charlot) en Commonspoly, anti-versie van het al te gekende spel Monopoly, kunt komen uitproberen.

Als je het niet zo op bordspelen begrepen hebt, geen probleem. In dat geval heb je de gelegenheid om Dk te ontdekken, een soort van volkshuis 2.0 van Actrices et Acteurs des Temps Présents, met een participatieve bibliotheek, een Fight Shop waar je allerlei geëngageerde producten kan kopen, een bar met diverse lokale producten en vooral tal van militante activiteiten het hele jaar door.

Dit is meteen ook een gelegenheid om bij te praten en mensen te ontmoeten die op hun eigen manier van Brussel en de wereld een solidaire plek maken waar sociale rechtvaardigheid heerst.

Of het nu voor een uur is of voor de hele avond, iedereen is welkom vanaf 17.30u.

Eén ding is zeker: wij zijn blij je terug te zien!

 

CEPAG Brussel