4 april 2018

1 mei ? Rouppeplein Manneke!

Op 25 mei 2018 zullen de werknemers en burgers al vier jaar geconfronteerd zijn met de plannen van achteruitgang van de federale regering : een coalitie van rechts met één grote obsessie, de solidariteit afbreken ! Op deze 1 meidag 2018, «Dag van de Arbeid», brengen we de belangrijke rol in herinnering die onze organisaties vervulden en nog steeds moeten vervullen: het verdedigen en versterken van de solidariteitsmechanismen, de enige garantie op een rechtvaardige, gelijke en menselijke samenleving. Meer dan ooit verenigen we ons om ons te verzetten !

 

PROGRAMMA

  • 14:45 : Fanfare «Jour de Fête»
  • 15:30 : Concerten+ Verenigingendorp
    + KinderanimatiePurpleized | 15:30 : Met feestelijke groove rock brengt Purpleized nummers over onderwerpen die hun knettergekke muziek weerspiegelen !Slongs Dievanongs | 16:45 : Eén van de meest in het oog springende figuren van de geëngageerde Nederlandstalige hiphop. Onverbloemd en met humor trekt ze ten strijde tegen onrecht.

Lura | 18:30 : Een zangeres met een energieke en dansbare cocktail die een voorliefde heeft voor Funana (Kaapverdische ritmes). Deze uitzonderlijke artieste staat voor de tweede maal op het 1 mei-podium van ABVV-Brussel.

 

Sinds 1994 reeds organiseert ABVV-Brussel een 1 Meifeest, het feest van alle werknemers. Sinds 2005 zijn de Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant, vzw Centrale Culturelle Bruxelloise en de Stad Brussel hierbij onze partners en kunnen we rekenen op de steun van P&V Verzekeringen.

 

Meer informatie : http://www.fetedutravail.be/nl